Handelen in binaire opties online is niet hetzelfde als het handelen in reguliere aandeel opties. Binaire opties bieden hoger rendementen en zijn ideaal voor diegene die hun geld willen investeren voor korte perioden. De beschikbare opties zijn in feite exotisch en de handel zelf vindt plaats in een particuliere markt.

Binaire opties Nederland

Alle handelaren in Nederland kunnen vanuit hun eigen huis beleggen met binaire opties zonder een investeringsbanken of adviesbureaus te hoeven betrekken. Binaire opties zijn eigenlijk directe transacties en ze zijn ook nog 24 uur lang beschikbaar, 7 dagen van de week. Binaire opties worden ook wel digitale opties of alles-of-niets opties genoemd. Het is een financieel instrument wat vaste opbrengsten biedt. Deze opbrengsten worden bepaald voordat de handel daadwerkelijk plaats vindt.binaire opties nederlands

Als handelaar in binaire opties zult u een uitbetaling ontvangen die van tevoren vastgesteld is, daarom zijn binaire opties veilig, mits de gemaakte voorspelling juist blijkt te zijn. In het geval dat de voorspelling van de binaire optie niet waar blijkt te zijn zal de handelaar deel van zijn investering kwijtraken, wat ook van tevoren vastgesteld is.

Het mooie van handelen met binaire opties is dat het per definitie een simpele manier van handel is. Zolang de handelaar een nauwkeurige en juiste voorspelling doet zal hij naast zijn investering ook een aanzienlijke opbrengst terug krijgen. Deze opbrengst kan wel zo hoog als 71 en 95% zijn. Echter kan een minder nauwkeurige en onjuiste voorspelling resulteren in het verlies van een deel van de investering. Elke markt, inclusief die van aandelen, koersen, handelswaren en zelfs de markt index kunnen gebruikt worden als de basis voor handel met binaire opties. In tegenstelling tot traditionele opties maakt het bij binaire opties niet uit hoe juist de gemaakte voorspelling blijkt te zijn.

Daarbij onderscheiden binaire opties zich van traditionele opties doordat er geen vaste prijzen gehanteerd worden. Het is aan de belegger om te bepalen hoeveel geld ze willen investeren. Gebaseerd op deze beslissing kan de belegger een bepaald bedrag investeren wanneer ze de optie kopen. Daarbij vindt de handel bij binaire opties plaats in een zeer korte periode, het is ideaal voor handel op korte termijn. Dit is wat binaire opties onderscheidt van de traditionele opties. In een korte tijd zijn binaire opties een zeer populaire vorm van beleggen geworden.

De opkomst en groei van deze vorm van beleggen is exponentieel verlopen. Binaire opties maken het mogelijk om transacties te beïnvloeden in de digitale wereld, wat het mogelijk maakt om meer fundamentele middelen te gebruiken. Daarbij kunt u met digitale handel genieten van een veel grotere flexibiliteit wat betreft timing, vaste prijzen evenals contract opties.

Na 2009 zijn binaire opties zeer populair geworden bij moderne beleggers omdat ze hiermee meer controle hebben over risico. Daarbij kunnen beleggers nu ook gebruik maken van meer dynamische en effectievere strategieën. Kortom, binaire opties hebben volledig gebruik gemaakt van moderne, constant evoluerende technologieën, die digitaal beleggen steeds effectiever helpen te maken. Dit maakt het mogelijk voor de binaire opties belegger om een veel lucratievere handel te bedrijven.

Binaire opties Infographic

In onderstaande infographic wordt er meer uitglegd over wat binaire opties zijn. Handelen in binaire opties kun je doen bij tientallen binary option brokers, maar voor een Nederlandstalig platform moet je zijn bij Optie24 of 24option.

Wil je meer weten over binaire opties handelen, ga dan naar deze Engelstalige pagina

Binaire opties Nederland – Binary Options
Tagged on: